Antropologia, Etnografia,Kultura (20) Architektura, budownictwo (12) Bajki (380) Biblioteka Narodowa (37) Biografie muzyczne (26) Biografie,pamiętniki,wspomnienia (184) Biznes, Prawo (22) Broń, militaria, wojskowość (30) Czasopisma /sztuka, hobby... (2) Dla dzieci i młodzieży (508) Dom, Ogród, Działka (22) Encyklopedie, Słowniki (17) Erotyka (46) Ezoteryka (17) Fantastyka; Fantasy (152) Filozofia; Socjologia (24) Fotografia (6) Geologia, Geografia,Geodezja (20) Gry, zabawy (45) Historia II wojna (65) Historia Polski (155) Historia Powszechna (130) Hobby (17) Horrory (18) Humor i satyra (12) Jeździectwo (2) Kino, teatr, media (18) Komiks obcojęzyczny (118) Komiksy (138) Kryminały (249) Kulinarne (152) Literatura - historia i teoria (56) Literatura piękna obca (1052) Literatura piękna polska (644) Mapy,przewodniki,historia miast (68) Matematyka, Fizyka, Chemia (60) Medycyna (42) Miniatury (41) Myślistwo (1) Nuty, śpiewniki,muzyka (187) Podróże, góry, turystyka (48) Poezja, aforyzmy (54) Popularnonaukowe (42) Poradniki (29) Przyrodnicze (27) Psychologia; pedagogika (123) Pszczelarstwo (2) Regionalne (5) Religie; Mitologie; Wierzenia (164) Reportaż, Literatura faktu (32) Robótki ręczne, krawiectwo. (23) Romans (173) Sensacja. Thriller (218) Sport (47) Sztuka i kultura (132) Technika,przemysł, motoryzacja (97) Uroda i zdrowie (95) Wędkarstwo (22) Żeglarstwo (4) Zwierzęta hodowlane i domowe (18)
W książce zawarto informacje o surowcu przerabianym na sery, technologii i ocenie jakości gotowych produktów oraz uwzględnia podział serów na grupy i typy, a także omówiono sery produkowane w innych krajach.
Ksiązka wydana przez Wydawnictwa N-T w 1979 roku. Stron 215. Okładka twarda, lakierowana w stanie bardzo dobrym. Blok szyty w stanie bardzo dobrym.
ISBN :
83-204-0007-4
Format książki :
22,5 x 12,5
Ostatnia Aktualizacja
Produkt 57 z 152 w kategorii Kulinarne
... jest pusty
Obecnie w sklepie jest 2 Gości i 88 Klienci online.