Jesz morskie ryby tylko na molo w Sopocie? Nie znasz wartości odżywczych dorsza czy soli? Nie potrafisz przygotować żadnego dania z śledzia czy turbota, a chcesz zrobić wrażenie na rybnych smakoszach? Zmień ten stan rzeczy! Kolejna książka Adama Wieczorka pozwoli Ci uczynić to szybko i bezboleśnie. Autor zawarł w niej mnóstwo przepisów na wykwintne potrawy z tuńczyka, halibuta oraz ich bliższych i dalszych kuzynów. Proponowane dania zaserwować możesz na cichej kolacji we dwoje, dużym imieninowym przyjęciu i uroczystym rodzinnym obiedzie, słowem zawsze, gdy chcesz wywołać przysłowiowe ochy i achy zachwytu ze strony ukochanego, teściowej, bezpośredniej przełożonej itd. Sukces gwarantowany! Pamiętaj jedynie, że warto też mieć na półce Wykwintne potrawy z ryb słodkowodnych będziesz bezkonkurencyjna!
Książka wydana przez Astrum w 2001 roku. Stron 158. okladka miekka, laminowana w stanie bardzo dobrym. Blok spójny. Kilkka lekko zagniecionych rogow kartek.