Antropologia, Etnografia,Kultura (20) Architektura, budownictwo (12) Bajki (380) Biblioteka Narodowa (37) Biografie muzyczne (26) Biografie,pamiętniki,wspomnienia (184) Biznes, Prawo (22) Broń, militaria, wojskowość (30) Czasopisma /sztuka, hobby... (2) Dla dzieci i młodzieży (508) Dom, Ogród, Działka (22) Encyklopedie, Słowniki (17) Erotyka (46) Ezoteryka (17) Fantastyka; Fantasy (152) Filozofia; Socjologia (24) Fotografia (6) Geologia, Geografia,Geodezja (20) Gry, zabawy (45) Historia II wojna (65) Historia Polski (155) Historia Powszechna (130) Hobby (17) Horrory (18) Humor i satyra (12) Jeździectwo (2) Kino, teatr, media (18) Komiks obcojęzyczny (118) Komiksy (138) Kryminały (249) Kulinarne (152) Literatura - historia i teoria (56) Literatura piękna obca (1052) Literatura piękna polska (644) Mapy,przewodniki,historia miast (68) Matematyka, Fizyka, Chemia (60) Medycyna (42) Miniatury (41) Myślistwo (1) Nuty, śpiewniki,muzyka (187) Podróże, góry, turystyka (48) Poezja, aforyzmy (54) Popularnonaukowe (42) Poradniki (29) Przyrodnicze (27) Psychologia; pedagogika (123) Pszczelarstwo (2) Regionalne (5) Religie; Mitologie; Wierzenia (164) Reportaż, Literatura faktu (32) Robótki ręczne, krawiectwo. (23) Romans (173) Sensacja. Thriller (218) Sport (47) Sztuka i kultura (130) Technika,przemysł, motoryzacja (97) Uroda i zdrowie (95) Wędkarstwo (22) Żeglarstwo (4) Zwierzęta hodowlane i domowe (18)
ZIMNE DANIA I PRZEKĄSKI ; OETKER DR.
Książka ta doradza, jak przygotować i udekorować zimne dania i przekąski. Najwspanialszą cechą prezentowanego korowodu zimnych smakołyków jest to, że przygotowanie ich jest tak proste, iż nie utrudzi zbytnio gospodarzy przyjęcia i w dobrej kondycji będą oni mogli bawić się wraz z gośćmi.
Książka wydana przez Świat Książki w 1995 roku. Stron 109. okladka twarda, kartonowa-lakierowana w stanie bardzo dobrym. Blok szyty w stanie bardzo dobrym.
ISBN :
83-7129-886-2
Format książki :
21,5 x 15
Ostatnia Aktualizacja
Produkt 18 z 152 w kategorii Kulinarne
... jest pusty
Obecnie w sklepie jest 87 Klienci online.