Kuchnia, w której zasadą jest podział produktów na trzy grupy, jest dzisiaj bardzo popularna. Wszyscy ci, którzy także przy sporządzaniu wypieków nie chcą zrezygnować z wypróbowanej już zasady rozdziału produktów węglowodanowych od białkowych, znajdą w tej książeczce cenne i przydatne.
Książka wydana przez AWM . Stron 63. Okładka miękka, laminowana w stanie bardzo dobrym. Blok w stanie bardzo dobrym. Całość na papierze kredowym.
Nabywca składając ofertę kupna, udziela pełnomocnictwa sprzedającemu - firmie Antykwariat "Exlibris" Elżbieta Figiel - do zawarcia umowy o świadczenie usług w jego imieniu z Pocztą Polską - w celu przesłania za jej pośrednictwem zakupionego towaru. Przekazane na ten cel środki nie stanowią dodatkowego dochodu sprzedającego, w rozumieniu ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych oraz ustawy o podatku VAT.