Antropologia, Etnografia,Kultura (20) Architektura, budownictwo (12) Bajki (380) Biblioteka Narodowa (37) Biografie muzyczne (26) Biografie,pamiętniki,wspomnienia (185) Biznes, Prawo (22) Broń, militaria, wojskowość (30) Czasopisma /sztuka, hobby... (2) Dla dzieci i młodzieży (508) Dom, Ogród, Działka (22) Encyklopedie, Słowniki (17) Erotyka (46) Ezoteryka (17) Fantastyka; Fantasy (152) Filozofia; Socjologia (24) Fotografia (6) Geologia, Geografia,Geodezja (20) Gry, zabawy (46) Historia II wojna (66) Historia Polski (156) Historia Powszechna (130) Hobby (17) Horrory (18) Humor i satyra (12) Jeździectwo (2) Kino, teatr, media (18) Komiks obcojęzyczny (118) Komiksy (138) Kryminały (249) Kulinarne (152) Literatura - historia i teoria (56) Literatura piękna obca (1053) Literatura piękna polska (644) Mapy,przewodniki,historia miast (68) Matematyka, Fizyka, Chemia (60) Medycyna (42) Miniatury (41) Myślistwo (1) Nuty, śpiewniki,muzyka (196) Podróże, góry, turystyka (48) Poezja, aforyzmy (54) Popularnonaukowe (42) Poradniki (29) Przyrodnicze (27) Psychologia; pedagogika (123) Pszczelarstwo (2) Regionalne (5) Religie; Mitologie; Wierzenia (164) Reportaż, Literatura faktu (32) Robótki ręczne, krawiectwo. (23) Romans (173) Sensacja. Thriller (218) Sport (47) Sztuka i kultura (132) Technika,przemysł, motoryzacja (97) Uroda i zdrowie (95) Wędkarstwo (22) Żeglarstwo (4) Zwierzęta hodowlane i domowe (18)
ENCYKLOPEDIA SZTUKI KULINARNEJ - 21 - PIZZE I TARTY ; PRACA ZBIOROWA
Encyklopedia sztuki kulinarnej to seria książek w których znajdą Państwo przepisy na ulubione potrawy różnych kuchni świata jak i poszczególnych działów kulinarnych (owoce, sery, pasztety itd.).
Pozycja wydana przez TENTEN w 1992 roku. Stron 93. Okładka twarda, lakierowana z lekkim przytarciem powierzchni. Blok szyty w stanie bardzo dobrym.
ISBN :
83-85477-16-0
Format książki :
22,5 x 12
Ostatnia Aktualizacja
Produkt 144 z 152 w kategorii Kulinarne
... jest pusty
Obecnie w sklepie jest 2 Gości i 58 Klienci online.