ENCYKLOPEDIA SZTUKI KULINARNEJ - 2 - KUCHNIA ROSYJSKA ; PRACA ZBIOROWA
Zamawiana ilość:
Opis produktu
Encyklopedia sztuki kulinarnej to seria książek w których znajdą Państwo przepisy na ulubione potrawy różnych kuchni świata jak i poszczególnych działów kulinarnych (owoce, sery, pasztety itd.).
Pozycja wydana przez TENTEN w 1989 roku. Stron 93. Okładka twarda, lakierowana z lekkim przytarciem powierzchni. Blok szyty w stanie bardzo dobrym.
Wspomnienia z Kijowszczyzny (1918-1920) to debiut powieściowy autorki uchwałą Międzynarodowej Komisji Współpracy Intelektualnej w Lidze Narodów wpisany na listę najwybitniejszych polskich dzieł literackich za rok 1925. Sceną ...
Encyklopedia sztuki kulinarnej to seria książek w których znajdą Państwo przepisy na ulubione potrawy różnych kuchni świata jak i poszczególnych działów kulinarnych (owoce, sery, pasztety itd.).
Pozycja wydana przez TENTEN ...