SMACZNE POTRAWY Z BARANINY I KRÓLIKÓW ; KAZIMIERA PYSZKOWSKA
Zamawiana ilość:
Opis produktu
Z książeczki dowiemy się O wartości odżywczej mięsa owiec i królików. O uboju i sprawianiu królików. O rozbiorze tusz baranich i króliczych. Przepisy na potrawy gotowane, potrawy smażone, potrawy duszone, potrawy pieczone, potrawy warzywno-mięsne. Konserwy mięsne w wekach.
Ksiązka wydana przez WS w 1983 roku. Stron 96. Okładka miękka, broszurowa z niewielkim przytarciem krawędzi. Blok w stanie bardzo dobrym. W środku pieczątki zlikwidowanej placówki.
Nabywca składając ofertę kupna, udziela pełnomocnictwa sprzedającemu - firmie Antykwariat "Exlibris" Elżbieta Figiel - do zawarcia umowy o świadczenie usług w jego imieniu z Pocztą Polską - w celu przesłania za jej pośrednictwem zakupionego towaru. Przekazane na ten cel środki nie stanowią dodatkowego dochodu sprzedającego, w rozumieniu ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych oraz ustawy o podatku VAT.