SMAKI HISZPANII - PONAD 100 NAJLEPSZYCH PRZEPISÓW ; PRACA ZBIOROWA
Zamawiana ilość:
Opis produktu
Przez wieki wpływ na kuchnię Hiszpanii mieli kolejni najeźdźcy i choć Fenicjanie, Rzymianie czy Maurowie dawno już odeszli, ich wpływy kulinarne są nadal widoczne w winnicach, gajach oliwnych i na polach ryżowych, a także w bajecznym wyborze owoców i warzyw uprawianych w tym surowym i pięknym kraju. Książka prezentuje zbiór tradycyjnych przepisów, dzięki którym Czytelnik ma szansę poznać smak hiszpańskiego życia: od rozmaitości tapas, przy których można biesiadować z przyjaciółmi, do uczty z paellą podawaną wprost z garnka. Smacznego!
Książka wydana przez Parragon w 2007 roku. Stron 240. okładka twarda, lakierowana w stanie bardzo dobrym. Na przedniej okładce przyklejone życzenia świąteczne. Blok szyty w stanie bardzo dobrym. Całość na papierze kredowym. Między przednią okładką a kartką przyokładkową wklejka biura turystycznego.