Logowanie  
E-mail:
Hasło:



Przypomnienie hasła


Rejestracja konta
  Kategorie  
Antropologia, Etnografia,Kultura (20)
Architektura, budownictwo (12)
Bajki (383)
Biblioteka Narodowa (37)
Biografie muzyczne (26)
Biografie,pamiętniki,wspomnienia (185)
Biznes, Prawo (22)
Broń, militaria, wojskowość (30)
Czasopisma /sztuka, hobby... (2)
Dla dzieci i młodzieży (518)
Dom, Ogród, Działka (22)
Encyklopedie, Słowniki (17)
Erotyka (46)
Ezoteryka (19)
Fantastyka; Fantasy (153)
Filozofia; Socjologia (24)
Fotografia (6)
Geologia, Geografia,Geodezja (20)
Gry, zabawy (46)
Historia II wojna (67)
Historia Polski (157)
Historia Powszechna (131)
Hobby (17)
Horrory (20)
Humor i satyra (13)
Jeździectwo (2)
Kino, teatr, media (18)
Komiks obcojęzyczny (118)
Komiksy (138)
Kryminały (266)
Kulinarne (153)
Literatura - historia i teoria (56)
Literatura piękna obca (1059)
Literatura piękna polska (645)
Mapy,przewodniki,historia miast (68)
Matematyka, Fizyka, Chemia (60)
Medycyna (42)
Miniatury (41)
Myślistwo (1)
Nuty, śpiewniki,muzyka (197)
Podróże, góry, turystyka (50)
Poezja, aforyzmy (57)
Popularnonaukowe (42)
Poradniki (29)
Przyrodnicze (27)
Psychologia; pedagogika (124)
Pszczelarstwo (2)
Regionalne (5)
Religie; Mitologie; Wierzenia (164)
Reportaż, Literatura faktu (32)
Robótki ręczne, krawiectwo. (23)
Romans (173)
Sensacja. Thriller (222)
Sport (47)
Sztuka i kultura (133)
Technika,przemysł, motoryzacja (97)
Uroda i zdrowie (95)
Wędkarstwo (22)
Żeglarstwo (4)
Zwierzęta hodowlane i domowe (18)
  Wyszukiwanie  
 Wyraz(y)
do  Cena
 Kategoria
 
Zaawansowane
  Informacje  
Dane Firmy
Regulamin
Kontakt
Dostawa
Polityka prywatności
Polityka cookies
Ochrona danych osobowych
Mapa Sklepu
Katalog produktów
  Kontakt  
e-mailsklep@antykwariat-exlibris.pl
Tel74 640 60 52
GSM608 068 297
  Informacje o produkcie  
TAJEMNICE DOBREJ KUCHNI ; REINHARD GERER
Dostępność Dostępny
Nasza cena: 12,00 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
 Znakomity kucharz wiedeński zdradza wiele tajników decydujących o mistrzostwie jego sztuki kulinarnej. Jak sprawić, by ugotowane warzywa zachowały żywy kolor, a wołowina z cebulą była miękka? W jaki sposób uzyskać fale na sznyclu? Pytania o wskazówki i rady są uporządkowane alfabetycznie. Jeśli zastanawiasz się nad tym, dlaczego zrobiony przez ciebie naleśnik cesarski nie jest dostatecznie puszysty, przeczytaj hasło naleśniki. Jeśli twoje pytanie nie dotyczy konkretnej potrawy, to sprawdź po prostu odpowiednie hasło, np. sól, przyprawy itp. Male triki- wielka kuchnia.

Pozycja wydana przez Świat Ksiązki w 1996 roku. Stron 143. Okładka twarda, lakierowana w stanie bardzo dobrym. Blok szyty w stanie bardzo dobrym. 
ISBN: 83-7129-879-X
Format książki: 20,5 X 13
Ostatnia Aktualizacja
» Kliknij aby pobrać dokument w formacie PDF Kliknij aby pobrać dokument w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach TAJEMNICE DOBREJ KUCHNI ; REINHARD GERER
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 131 z 153 w kategorii Kulinarne Następny produkt
  Koszyk  
   ... jest pusty
  Ostatnio oglądane  
TAJEMNICE DOBREJ KUCHNI ; REIN
  Ostatnio oglądane  
Powiedz o tym produkcie swoim znajomym
  Nowości  
Zobacz wszystkie
  Kto jest online  
Obecnie w sklepie jest
 62 Klienci
 online.