Logowanie  
E-mail:
Hasło:



Przypomnienie hasła


Rejestracja konta
  Kategorie  
Antropologia, Etnografia,Kultura (20)
Architektura, budownictwo (12)
Bajki (380)
Biblioteka Narodowa (37)
Biografie muzyczne (26)
Biografie,pamiętniki,wspomnienia (185)
Biznes, Prawo (22)
Broń, militaria, wojskowość (30)
Czasopisma /sztuka, hobby... (2)
Dla dzieci i młodzieży (508)
Dom, Ogród, Działka (22)
Encyklopedie, Słowniki (17)
Erotyka (46)
Ezoteryka (17)
Fantastyka; Fantasy (152)
Filozofia; Socjologia (24)
Fotografia (6)
Geologia, Geografia,Geodezja (20)
Gry, zabawy (46)
Historia II wojna (65)
Historia Polski (155)
Historia Powszechna (130)
Hobby (17)
Horrory (18)
Humor i satyra (12)
Jeździectwo (2)
Kino, teatr, media (18)
Komiks obcojęzyczny (118)
Komiksy (138)
Kryminały (249)
Kulinarne (152)
Literatura - historia i teoria (56)
Literatura piękna obca (1053)
Literatura piękna polska (644)
Mapy,przewodniki,historia miast (68)
Matematyka, Fizyka, Chemia (60)
Medycyna (42)
Miniatury (41)
Myślistwo (1)
Nuty, śpiewniki,muzyka (196)
Podróże, góry, turystyka (48)
Poezja, aforyzmy (54)
Popularnonaukowe (42)
Poradniki (29)
Przyrodnicze (27)
Psychologia; pedagogika (123)
Pszczelarstwo (2)
Regionalne (5)
Religie; Mitologie; Wierzenia (164)
Reportaż, Literatura faktu (32)
Robótki ręczne, krawiectwo. (23)
Romans (173)
Sensacja. Thriller (218)
Sport (47)
Sztuka i kultura (132)
Technika,przemysł, motoryzacja (97)
Uroda i zdrowie (95)
Wędkarstwo (22)
Żeglarstwo (4)
Zwierzęta hodowlane i domowe (18)
  Wyszukiwanie  
 Wyraz(y)
do  Cena
 Kategoria
 
Zaawansowane
  Informacje  
Dane Firmy
Regulamin
Kontakt
Dostawa
Polityka prywatności
Polityka cookies
Ochrona danych osobowych
Mapa Sklepu
Katalog produktów
  Kontakt  
e-mailsklep@antykwariat-exlibris.pl
Tel74 640 60 52
GSM608 068 297
  Informacje o produkcie  
Z SOLĄ CZY BEZ SOLI - KUCHNIA DIETETYCZNA ; ŚWIATOSLAW ZIEMLAŃSKI + ZOFIA ZAWISTOWSKA
Dostępność Dostępny
Nasza cena: 8,00 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Po poznaniu soli zaczęto używać jej, jako przyprawy poprawiającej jakość pokarmów. Przepisy kulinarne przy dietach niskobialkowych, dietach chorób nerek, serca i nadciśnieniem tętniczym oraz inne diety z ograniczoną zawartością soli kuchennej.

ksiązka wydana przez Watra w 1991 roku. Stron 239. okladka miekka, broszurowa z przytarciem krawędzi i sladami zalamań. Blok w stanie bardzo dobrym.
ISBN: 83-225-0327-X
Format książki: 20,5 x 14,5
Ostatnia Aktualizacja
» Kliknij aby pobrać dokument w formacie PDF Kliknij aby pobrać dokument w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach Z SOLĄ CZY BEZ SOLI - KUCHNIA DIETETYCZNA ; ŚWIATOSLAW ZIEMLAŃSKI + ZOFIA ZAWISTOWSKA
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 62 z 152 w kategorii Kulinarne Następny produkt
  Koszyk  
   ... jest pusty
  Ostatnio oglądane  
Z SOLĄ CZY BEZ SOLI - KUCHNIA
  Ostatnio oglądane  
Powiedz o tym produkcie swoim znajomym
  Nowości  
Zobacz wszystkie
  Kto jest online  
Obecnie w sklepie jest
 71 Klienci
 online.