Przyrządzanie zup nie jest trudne, wymaga jednak pewnych umiejętności w zakresie doboru surowców oraz kompozycji smakowo-zapachowych. Różnorodność zup w kuchniach całego świata jest przebogata. Przepisy zawarte w tej książce pozwolą wybrać odpowiednią zupę, stosownie do pory roku. Przepisy na cztery osoby.
Ksiązka wydana przez IWZZ w 1988 roku. Stron 591. Okładka miekka, broszurowa z niewielkim przytarciem krawędzi. Blok spójny. Leciutkie zafalowanie bloku książki po zawilgotnieniu.
Książka ta jest adresowana do tych dorosłych czytelników, którzy zaniepokojeni tendencją wzrostu wagi pragną zapobiec otyłości. Może być pomocna dla wszystkich otyłych, którzy w wyniku zaleceń lekarza i pod jego opieką mają stosować ...
Posiłek z rybą dostarcza wysokowartościowego białka, które może zastąpić bez uszczerbku dla zdrowia białko z mięsa zwierząt rzeźnych. Potrawy z ryb odznaczają się dużą wartością odżywczą, a dzięki umiejętnościom kulinarnym ...